Zoeken naar haar man

Uw zoekactie voor haar man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Opa 40 jaar Antwerpen - Mechelen
Jongentje
Ik ben een 40jarige man en mollig die graag een klein jongentje wil zijn voor een geile opa die alles zou mogen doen bij mij waar hij zin in heeft.  
gisteren
Sander 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ontdekking
Ik ben een hetero man van 25 jaar en zou vanavond graag voor het eerst iemand willen pijpen. Ik kan verplaatsen in de regio rond Gent.  
gisteren
Justme 55 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
leuke man voor vanavond ?!
Wie heeft er ook nog zin ? Sportief, slank, discreet en goed gemutst !? Wees welkom of omgekeerd voor wat "intensere" fun... Of ik kom langs als het niet al te ver uit de buurt is. Gezond en wel !  
gisteren
Vdb 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Kijken terwijl jullie neuken
Ik zou graag 2 mannen in levende lijve zien neuken. Dus zoek een top en bottom die niet verlegen zijn en een toeschouwer willen. De bottom wordt geneukt, ik kijk, en trek me mss af, meer niet. Ben zelf vrij knappe slanke man die goed voorzien is.  
Jan 62 jaar Limburg - Lommel
Wie masseert graag?
Enkele jaren geleden werd ik eens gemasseerd door een man. Een heerlijke ervaring. Is er iemand uit de omgeving die me graag eens masseert? Iets meer kan ook.  

Wie masseert graag?
gisteren
Tom 54 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wie heeft er daar zin in lees goed
Zondagmorgen zou ik eens wa willen meemaken. Ik zou graag bij een toffe man willen komen . Ik kom binnen je neem mij mee naar bed of waar dan ook . Je kleedt mij uit leg mij op bed . Je blindoekt mij je mag graag mijn eerste keer mijn ballen en lul afbinden en mijn montje lekker verwennen . Heb ik een lekker harde mag je komen erop zitten met condoom heb ik bij . Ik weet het is een speld in een hooiberg Graag status en van waar  
gisteren
Bas 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zoek oudere man om me te verwennen deze avond
Hey, ik zoek een man 50+ om me lekker en langdurig te verwennen. Ik ben een jongeman, verzorgd en hygiënisch dus dat verwacht ik ook van jou. Ik kan me gemakkelijk verplaatsen dus dat is geen probleem. Zelf hou ik er ook van om met jouw te spelen. Laat gerust iets weten mocht het lukken voor deze avond. Liefst regio Aalst, Dendermonde, … Groetjes  
hotsportyboy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vanavond ergens welkom?
Hey, hier 44biman, bot, 180, 85, sportief en jonguitziende man. Enkel op zoek naar jongere knappe bigast (optie om v uit te nodigen) of kpl mv met biman. Reactie met foto, cam is vereiste alvorens we afspreken. Indien dat niet lukt, niet reageren. Zou fijn zijn iemand te vinden die ook mee voor cam wil spelen maar geen must. xx  

Vanavond ergens welkom?
Franske 77 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Man zoekt man
Ik wil sex kussen likken pijpen en gepijpt worden  

Man zoekt man
gisteren
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10